Alles moet weg!!
10 september 2024 - Dieren, Nederland
Nou, dat ging snel, binnen tien dagen was ons huis verkocht! We gunnen dit fijne huis de nieuwe bewoners van harte. Starters die meteen verliefd op onze tuin zijn geworden en die blij zijn met alle spullen die we (in overleg) laten staan. Inmiddels zijn we dagelijks bezig met uitzoeken, sorteren, inpakken en wegbrengen van alles wat we in de loop der jaren verzameld hebben. Aan de ene kant is het heerlijk om te merken dat we steeds meer ruimte krijgen, dat zorgt ook voor ruimte in het hoofd. Aan de andere kant zijn we soms het overzicht kwijt en staan we verbaasd over de hoeveelheid spullen die nog ergens een plek moeten krijgen. Zo hebben we in ons enthousiasme op de weggeefhoek spullen verloot en op 'gereserveerd' gezet, om vervolgens een uitbrander te krijgen. Het bleek een verboden woord te zijn: onze advertenties werden eruitgegooid, en onze gespaarde punten zijn ingevorderd. Wat we met die punten moesten zal nu voor altijd een raadsel blijven!
We moeten er nog even flink tegenaan; over twee weken is de overdracht van het huis en hopelijk kunnen we daarna snel de camper ophalen. Dan op de camping de camper inpakken en gaan oefenen met Abel, die nu soms vanaf een uur of vier in de ochtend klaaglijk loopt te miauwen; hij heeft haarfijn in de gaten dat er verandering op komst is. Hopelijk geeft minder leefoppervlak en meer samenzijn met ons hem weer wat rust, we zijn benieuwd! Volgende week hebben we familie, vrienden en collega's uitgenodigd voor een 'uitzwaai' samenzijn, fijn om iedereen nog even te zien en dag te zeggen. De volgende keer dat er een blog verschijnt schrijven we vanuit de camper!

We zien jullie in de week van de 23e en dragen we ons huis op wielen aan jullie over!